ALANIS DEL CALVIJAR   

 

                                                                           PEDIGREE

 

Alanis (Gala), és una femella gran 63 cm, 47 kg ), amb molt d'os i colors molt marcats. Molt vigilant i reservada amb els estranys i no obstant això, molt entregada a la família.

Criada pel nostre amic Sergio Calvo, propietari de l'afix Rottweilers del Calvijar. Alanis es germana de cadellada de l'exemplar Amboss del Calvijar, el mascle que més fills Campions ha tingut a l'història del Rottweiler d'Espanya. Filla de Paul de Breogan i de Venus de Breogan, es Campiona de la zona nord del Club Rottweiler d'Espanya, any 2014 i Campiona de Catalunya del mateix any. Guanyadora de quatre Exposicions Nacionals, tres Internacionals, quatre vegades Millor Rottweiler, dues vegades reserva de Millor de Raça..., etc.
Mare dels cadells de la cadellada "B" de Rottweilers de Vom Eiswappen.

 

Alanis (Gala), es una hembra grande (63 cm, 47 kg ), con mucho hueso y colores muy marcados. Muy vigilánte y reservada con extraños y sin embargo, muy entregada a la família.

Criada por nuestro amigo Sergio Calvo, propietario del afijo Rottweilers del Calvijar. Alanis es hermana de camada del ejemplar Amboss del Calvijar, el macho que más hijos Campeones ha tenido en la história del Rottweiler de España. Hija de Paul de Breogan y de Venus de Breogan, es Campeona de la zona norte del Club Rottweiler España, año 2014 y Campiona de Catalunya del mismo año. Ganadora de cuatro Exposiciones Nacionales, tres internacionales, dos veces reserva de Mejor de Raza... etc.

Madre de los cachorros de la camada "B" de Rottweilers de Vom Eiswappen.

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Verum Gladiator Pasión por el Rottweiler BLANES- GIRONA- CATALUNYA - BARCELONA