MEDUSA VAN MOSERBEAR

 

                                                                                      PEDIGREE

 

Medusa (Medu para la família), és una gossa de mida mitjana, molt  construïda. Una gossa que, no necessita handler per exposi-tar. Ella sola es mostra als jutgesCompanya perfecta per anar d'exposició. Descendeix de les millors línies de rottweilers nòrdiques (Arzadón), i de Moserbear (Holanda). Medu  un caràcter molt equilibrat, i una "xispa" que enamora. Molt juganera, molt desperta, molt expressiva. Pot ser una mica fosca de colors però, creiem que serà la parella perfecta pel nostre Àxel.

 

 

Medusa (Medu para la familia), és una perra mediana, muy bien construída. Una perra que, no necesita handler para exponerse. Ella sola se muestra a los jueces. Compañera perfecta para ir de exposición.

Desciende de las mejores líneas de rottweiler nórdicos (Arzadón), i de Moserbear (Holanda). Medu tiene un carácter muy equilibrado, y una chispa que enamora. Muy juguetona, muy despierta, muy expresiva. Posiblemente de colores un poco oscuros pero, creemos que será la pareja perfecta para nuestro Axel.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Verum Gladiator Pasión por el Rottweiler BLANES- GIRONA- CATALUNYA - BARCELONA